%s »

Екип

Капиталът на интелекта и опита

Екип от индивидуалности
Ние наемаме специалисти със знания и идеи. Ние развиваме техния потенциал и инвестираме в него. Така design.bg спечели наградите си за маркетингова ефективност, дигитален криейтив, за принос в налагането на бранд и услуги онлайн. Идеите ни и тяхната реализизация получават признания за иновативност.

Маркетингови специалисти, бизнес анализатори, програмисти, дизайнери и навигационни архитекти, аниматори... независимо от позицията, която заемат във фирмата, желанието за работа и пълната отдаденост на специалистите ни са причината за нашата маркетингова ефективност и международни отличия.

Програмата design.bg Технологичен партньор
design.bg стартира програма за партньорство с надежни и креативни компании, които след период на проучване и сертифициране стават част от нашата програма. Така ние предоставяме на клиентите си производствен и технологичен капацитет за посрещане и на най-сложните и мащабни дигитални предизвикателства, като на база на внедрените процедури и сертификация гарантираме качеството и ефективността на крайния продукт и се подписваме под него.

Корпоративна култура
Корпоративната ни култура е изградена върху един прост принцип – да слушаме клиентите си много внимателно. Структурата на организацията ни не допуска липса на честност, доблест, отговорност, уважение и взаимно доверие, както между всички членове на екипа ни, така и в комуникацията с нашите клиенти. Днес след 10 години история, ние още по-силно вярваме, че това е единствения начин за създаване на взаимно доверие с нашите клиенти и партньори и бизнес за десетилетия напред.

The main criterion for them is your ability to repay any Wisconsin Loans Online, they are not interested in your previous attempts, the current one is all that matters.
Xifaxan