%s »

design.bg изгради интернет маркетинг платформа за Пикадили

05 Януари
Пикадили възложи на екипът от консултанти и интернет маркетинг специалисти на design.bg да разработи интернет стратегия за коледна кампания, в която Пикадили бяха предвидили да раздават хиляди подаръци. От design.bg се очакваше брандинг ефект.
Екипът на design.bg (и нашите технологични партньори) разработи вълшебна коледна приказка. Посещавайки корпоративния сайт на Пикадили (www.piccadilly.bg), посетителите се озоваваха във вълшебен лабиринт, изпълнен с неповторима коледна атмосфера и много вълшебства и изненади. Самият лабиринт представляваше виртуален супермаркет от веригата "Пикадили" погдеднат отгоре, което допринасяше посетителите да се чувстват на познато за тях място, както и да опознаят по-добре разположението на търсените от тях стоки.
Всеки посетител имаше тайната мисия от Дядо Коледа – да открие промоционален продукт. В играта на Пикадили се включиха и много ко-брандинг партньори, които с участието си успяха да достигнат до хилядите посетители на този мини сайт на Пикадили. Използвайки флаш технологии, съчетани с конкретни маркетингови цели консултантите на design.bg и Пикадили доказаха, че в онлайн средата чудесата по Коледа са напълно реални.
Десетки хиляди желания събра нашата интернет платформа за период от 45 дни. Постигнатите цели бяха:
1. Брандинг;
2. Запознаване на клиентите с разпределението на магазините Пикадили;
3. Събиране на огромна база данни от клиенти с техните: телефон, адрес, магазин Пикадили, в който пазаруват, желания, email и ЕГН;
4. Двуцифрен (в %) дял в общия брой клиенти в системата за лоялност на Пикадили - хиляди реални регистрации (с ЕГН) за клубна карта Пикадили за 45 дни;
За постигане на тези цели design.bg планира и създаде интернет стратегията, интернет рекламна и маркетинг кампания (медия планиране и медиа купуване), създаде връзка между софтуера за картовата програма за лоялност на Пикадили и интернет платформата и анализира резултатите.
Можете да видите интернет сайта за кампанията тук.
Тук са резултатите от кампанията и финала и.

 

Коментари

До момента няма коментари за тази статия

Твоят коментар

Само регистрирани потребители могат да изпращат коментар. Ако не сте регистриран, моля регистрирайте се!

Е-mail:
Парола:
Коментар:
 

 

Клиент

.
Suhagra