%s »

Онлайн платформа за продажба на застраховки - online.generali.bg

На 01.11 Дизайн.БГ стартира интернет проект за онлайн продажба на застраховка Гражданска отговорност ( www.online.generali.bg) за клиента Дженерали България.
Проектът дава възможност на потребителите да закупят застраховка Гражданска отговорност, от всяко място, бързо и лесно, в реално време.

Следвайки 5-те стъпки на онлайн формата, а именно калкулатор, въвеждане на данни, преглед на офертата, плащане и потвърждаване на заявката, потребителите могат да изчислят и заплатят своята застраховка само за 2 минути. В порталът са интегрирани няколко опции за плащане на полицата - чрез куриер, по банков път, с кредитна карта, ebg.

Разработената интегрирана платформа за онлайн продажби на застраховки комуникира с външен застрахователен софтуер на Дженерали България.
Онлайн проектът (визуална и маркетинг концепция и web design) е с функционален, модерен дизайн, разработени са креативни концепции за представяне на специфични за бизнесa процедури.
Специализираният и изцяло насочен към нуждите на Дженерали софтуер за управление (CMS) на съдържанието и системата за работа с клиенти (CRM), разработени от design.bg, дават решение на всички потребности на служителите на Дженерали България.
Дата на завършване: 01.11.2011

bulgarian.jpg

The main criterion for them is your ability to repay any Wisconsin Payday Loans, they are not interested in your previous attempts, the current one is all that matters.
Ventolin