%s »

Онлайн платформа за продажба на застраховки - online.generali.bg

На 01.11 Дизайн.БГ стартира интернет проект за онлайн продажба на застраховка Гражданска отговорност ( www.online.generali.bg) за клиента Дженерали България.
Проектът дава възможност на потребителите да закупят застраховка Гражданска отговорност, от всяко място, бързо и лесно, в реално време.

Следвайки 5-те стъпки на онлайн формата, а именно калкулатор, въвеждане на данни, преглед на офертата, плащане и потвърждаване на заявката, потребителите могат да изчислят и заплатят своята застраховка само за 2 минути. В порталът са интегрирани няколко опции за плащане на полицата - чрез куриер, по банков път, с кредитна карта, ebg.

Разработената интегрирана платформа за онлайн продажби на застраховки комуникира с външен застрахователен софтуер на Дженерали България.
Онлайн проектът (визуална и маркетинг концепция и web design) е с функционален, модерен дизайн, разработени са креативни концепции за представяне на специфични за бизнесa процедури.
Специализираният и изцяло насочен към нуждите на Дженерали софтуер за управление (CMS) на съдържанието и системата за работа с клиенти (CRM), разработени от design.bg, дават решение на всички потребности на служителите на Дженерали България.
Дата на завършване: 01.11.2011

bulgarian.jpg

signature loans .
Buy Viagra Professional