%s »

Евроинс - Уеб сайт


Разгледай проекта
design.bg разработи цялостна е-маркетинг концепция, с цел създаване на е-стратегия за представяне основните направления на Евроинс:
  • ЗД Евроинс АД, България
  • Евроинс - Здравно осигуряване АД, България

В резултат на извършените проучвания представихме двете дружества "Евроинс" в интернет, залагайки на функционалност и лесна навигация. Представената информация в сайта изцяло се управлява чрез разработена по проекта система за управление на съдържанието.

 Внедрените специализирани софтуерни инструменти за застрахователни продукти (ЗД Евроинс АД) и изградените клиентски модули в Евроинс - Здравно осигуряване изцяло отговарят на потребностите и очакванията на потребителите, като позволяват удобен и лесен преглед и достигане до по-широка аудитория от потенциални клиенти на компанията, посредством интернет.

Дългогодишният ни клиент Еврохолд отново ни се довери, като ни възложи изграждането на онлайн визията и за останалите две представителства на ЗД Евроинс АД - Евроинс Румъния и Евроинс Македония. Проектите изцяло ще съответстват на настоящия интернет проект на Евроинс  (www.euroins.bg)

Дата на завършване: 18.4.2008
Използвани технологии: HTML и CSS, JavaScript, FLASH, PHP и MySQL

уеб проект за застрахователен бизнес

уеб сайт дизайн и планиране на уеб проекти

е-стратегия за застраховки

Most online loan lenders allow getting New Jersey Loans Online without visiting a bank, straight to your bank account.
Priligy Online