%s »

Евролийз Ауто - Уеб сайт


Разгледай проекта

Разработената от design.bg визуална и интернет маркетинг концепция, и уеб дизайн за Евролийз Ауто АД представя специфични за бизнеса с лизингови продукти процедури и документи. Ние заложихме на функционален и модерен дизайн, флаш технологии и креативна концепция.

Проектът представлява уеб базирано бизнес решение за управление на онлайн продажби, клиентски профили, делигиране
на права и лимити, системи за промоции и стимулиране на продажбите.

В разработения интернет проект www.euroleaseauto.bg, design.bg внедри следните бизнес системи:

  • интернет клиентска част (сайт);
  • клиентски модул (система за клиентска лоялност);
  • софтуер за управление  на съдържанието (CMS);
  • системата за дилъри и доставчици (дилърски модул);
  • лизингов калкулатор;
  • автомобилен оказион.

Внедреният клиентски модул (система за клиентска лоялност) в интернет проекта позволява след оторизация потребителите да имат достъп до данни, чрез които биха могли да получават актуална информация, свързана с текущите плащания, издадени платежни документи, фактури и актуални лизингови схеми.

Специализираният софтуер за управление (CMS) на съдържанието и системата за работа с клиенти (CRM), разработени и внедрени от design.bg, дават решение на всички потребности както на служителите на Евролийз Ауто, така и на корпоративните клиенти на компанията.

Системата за дилъри и доставчици (дилърски модул) дава достъп до информация за ползване на специални отстъпки и предложения. Този модул е свързан с лизингов калкулатор - софтуерния онлайн инструмент за изчисляване на индивидуалните схеми на лизинга - най-креативният лизингов калкулатор на пазара за автомобилно лизинговане.

Всички дигитални инструменти улесняват клиентите при избора на най-подходящи индивидуални схеми на лизинговане и предварително запознаване с условията и процедурите на лизинга. Модулите в сайта на Евролийз Ауто, разработени с флаш технология, са функционални, удобни и с модерен дизайн.

Дата на завършване: 17.8.2007
Използвани технологии: HTML и CSS, JavaScript, PHP и MySql, FLASH

уеб проект за автомобилен лизинг

лизингова процедура

лизингов калкулатор

There are three major facts that should be watched out for in all payday loans in the United States.
Diprolene