%s »

Онлайн борса за продажба книги на едро


http://bgkniga.bg/

Консултантският екип на design.bg съвместно с клиента Полиграфически комбинат Димитър Благоев изгради първата в България онлайн борса за продажба на книги на едро и книжарски стоки в България (www.bgkniga.bg). Създадохме платформа за електронни продажби, изцяло съобразена с естеството на бизнеса на нашия клиент.

Онлайн борсата за продажба на книги на едро и дребно представлява интернет магазин с възможност за представяне на продуктите в тематично структуриран онлайн каталог, поръчка на големи обеми книги и книжарски стоки, регистрация на компании с фирмени данни за издаване на фактури, генериране на проформа-фактури с пореден номер, предоставяне на по-голями конкурентни отстъпки на различни типове потребители. Проектът дава и възможност за онлайн класации на продуктите, представяне на издателствата и търговците, с които работи Полиграфически комбинат Димитър Благоев, публикуване на платени PR материали за представяне на книги, новини, свързани с печатницата, публикуване на информация за борсата, достъпна за конкретни потребители според вида им на регистрация в сайта.

Всяка книга в онлайн каталога се описва чрез заглавие, издателство, автор, категории, ISBN (и/или номер на продукт номенклатура на клиента), наличност, цена на продажба (и отделно корична цена за сравнение), вид подвързия, бр. страници,
размери, тегло, информация за изчерпани количества(ако е изчерпана), информация за това кога се очаква наличност, снимки,
видове подвързии. Издателство, автор и описание на книгата носят допълнителна информация, която се отваря при желание от потребителя. Ако книгата е част от поредица, каталогът извежда информация  за самата поредица.

За всяка канцеларска стока потребителят може да намери снимка, описание, брой в опаковка, размери, номенклатурен номер.

Потребителите могат да поръчват онлайн и да избират между плащане по банков път и наложен платеж. Общата цена на избраните продукти и доставка може се генерира автоматично на база на адреса на потребителя и др. Потребителите могат да проверяват политиката  на ценообразуване на база цена, тегло, дестинация и др. За всеки регистриран потребител системата съхранява статистика за предишни поръчки, издадени проформа фактури, индивидуален списък с проформи и фактури, различни адреси за доставка, фирмени данни, преференицалини отстъпки и т.н.

Съдържанието на цялата е-бизнес платформа изцяло се управлява от разработена по проекта система за управление на съдържанието, която позволява на нашия клиент не само да актуализира информацията в клиентската част на проекта, но и да управлява изцяло всички процеси и електронни продажби, извършени през нея.

Проектът е уеб-базирано бизнес решение за онлайн продажби, складови наличности, счетоводство, клиентски профили, програми за лоялност, системи за промоции и стимулиране на продажбите. Наред с обслужването на онлайн сделките с крайни клиенти, модулът за онлайн продажби има специализирана секция за обслужване на корпоративни клиенти (издателства и търговци).

Системата дава решение на всички потребности на корпоративните клиенти на Полиграфически комбинат от глeдна точка на отчетност, делигиране на права и лимити, проучвания и анализи на потребителското поведение. Интерфейсните решения и функционалност на проекта са направени в посока максимално улеснение на работата за служителите на Полиграфически комбинат.

Дата на завършване: 04.12.2009

онлайн борса за продажба на книги на едро

е-бизнес платформа

сравняване на книги онлайн

Payday Loans In North Carolina.
Keflex