%s »

Икеа - сайт и кампания


Разгледай проекта

Вместо добре познатите множество страници реклама и интернет сайтове, говорещи твърде дълго и твърде много за „green line” и ползите от използването на енергоспестяващи продукти, нашите консултанти представиха  маркетингова концепция на играта „усети разликата". По много лесен и разбираем начин, използвайки игра, чрез флаш технология, ние създадохме анимиран калкулатор. Потребителят лесно избира уредите, които той/тя имат в къщи и софтуерът ги оптимизира с енергоспестяващи продукти.
Накрая клиентът вижда, че той не просто спестява пари, вижда точно колко би спестил. Вижда с какво точно е допринесъл за опазването на околната среда и как е полезен за обществото. Третата стъпка е най-важна – по любезен начин се събират данните от клиента. Веднъж, когато вече ги имаме, специалистите по продажби на ИКЕА, приключват сделката. А преди да му се обадят те вече знаят и от какво друго би имал нужда потребителят.

Три лесни стъпки с невероятен успех – за 4 седмици, имаме продадени повече от 127 000 енергоспестяващи уреда.

design.bg разработи и предложи една коренно различна перспектива и маркетингова концепция за тези продукти, обърната изцяло към личната полза за клиента. На база нашия опит и познания за интернет, ние си поставихме за цел не само да реализираме брандинг за IKEA, но и да постигнем „невъзможни“ според клиента цели: продажби на енерго-спестяващи уреди, събиране на информация за потребителите (адрес, телефон, имейл, брой стаи вдома, налични електроуреди в него)

В рамките на обслужването design.bg предоствя следните услуги за клиента.

е-Маркетинг консултиране и онлайн стратегии

Дигитален Криейтив

Изграждане на уеб сайтове и тяхната поддръжка и актуализация

Мултимедия и онлайн видео


ХостингДата на завършване: 16.8.2007
Използвани технологии: FLASH, PHP

Кампания за енергийно спестяване IKEA

Кампания за енергийно спестяване IKEA

маркетинг концепция за енергоспестяващи продукти

short term loans .
Zovirax