%s »

Новини

Отвори врати новият виртуален дом на design.bg
19 Януари
Скъпи приятели и партньори от България, добре дошли в новия ни виртуален дом, в който от днес ще ни гостувате и надяваме се ще се чувствате уютно и като удома си:) Днес бе открит новия интернет дом на design.bg. Като всяка нова къща (било то и виртуална) и в нашата със сигурност ще има още места, които се нуждаят от довършване, други които трябва да се дообзаведат и декорират, но важното за нас беше възможно най-скоро да срежем лентата (макар и неофициално) и да започнем да посрещаме гостите си.
design.bg изгради интернет маркетинг платформа за Пикадили
05 Януари
Уеб сайта на Пикадили се превърна във вълшебно място в интернет, сбъдващо коледни желания на хиляди хора. design.bg създаде интернет стратегия и онлайн маркетинг кампания, които добавиха хиляди хора в програмата за лоялност - клубна карта Пикадили.
Веригата ресторанти Happy с нов интернет сайт
18 Декември
happy.bg - интернет сайтът на веригата ресторанти Happy е вече онлайн.
Дилърът на Toyota - TM Auto възложи на design.bg интернет обслужването на бранда
01 Декември
design.bg изгради уеб сайт за дилъра на Toyota - TM Auto и започна работа по следващите стъпки от интернет маркетинг стратегията и тактическия инструментариум, социални медии и мрежи, корпоративна комуникация и обслужване на клиенти.
Страници:
« Предишни12345678
The main criterion for them is your ability to repay any Payday Loans In Wisconsin, they are not interested in your previous attempts, the current one is all that matters.
Deltasone