%s »

Новини

design.bg стартира онлайн кампания във Facebook Пожелай си Подарък за клиента Mall Varna
20 Декември
design.bg стартира онлайн кампания за Mall Varna в социалната мрежа Facebook, следвайки желанието на клиента да зарадва трима души по време на Коледно-новогодишните празници. Приложението, което екипа създаде, дава възможност на Facebook потребителите да участват в онлайн играта „Пожелай си подарък" и да спечелят избраната от тях стока или услуга от списъка с предложения на водещите брандове в търговския център.
1735 човека взеха участие в международния интернет проект за Най-влиятелните Интернет Личности, създаден от design.bg
15 Декември
design.bg, съвместно с Почетният Борд на програмата за Посланици на Webit създадоха проект за Най-влиятелните Интернет Личности (http://influence.webitexpo.com ), който имаше за цел да открие и покаже кой са най-влиятелните хора в Интернет пространството на Централна и Източна Европа.
design.bg представи новият онлайн корпоративен облик на холдинговото дружество Еврохолд България
16 Ноември
design.bg представи новият онлайн корпоративен облик на водещата компания Еврохолд България в интернет пространството (интернет е-маркетинг за финансови / застрахователни услуги и продукти). Разработеният нов проект (визуална и маркетинг концепция и web design) е с функционален, модерен дизайн, разработени са креативни концепции за представяне на специфични за бизнесa процедури и документи.
design.bg създаде интернет проекта Webit Ambassadors, част от партньорството си с e-Академия
20 Октомври
design.bg съвместно със e-Академия, организатор на събитията Webit съзадоха интернет проекта Webit Ambassadors (http://ambassadors.webitexpo.com), който има за цел да популяризира основните принципи и стремежи на IAB Европа.
Design.bg изгради новата корпоративна визия на Mall Varna
20 Август
Клиентът Mall Varna се довери на design.bg за своят нов корпоративен облик, който от скоро е онлайн и замени настоящия им сайт mallvarna.bg
Страници:
123Следващи »
The main criterion for them is your ability to repay any Wisconsin Loans Online, they are not interested in your previous attempts, the current one is all that matters.
Priligy Pharmacy