%s »

Отвори врати новият виртуален дом на design.bg

19 Януари

  Доре дошли скъпи гости!:)

На 19 Януари 2009 г. бе открит новият интернет дом на design.bg. Като всяка нова къща (било то и виртуална) и в нашата със сигурност ще има още места, които се нуждаят от довършване, други които трябва да се дообзаведат и декорират, но важното за нас беше възможно най-скоро да срежем лентата (макар и неофициално) и да започнем да посрещаме гостите си.

Месеците under construction
В продължение на много месеци всички вие - посетители, клиенти и приятели попадахте на един сайт, който ви казваше, че "временно сме в ремонт". И с право много от вас ни изпращахте писма с думи от рода: "много хитро сте го кръстили временен..." или с въпроса - "До кога така?". Вече можем да ви отговорим - До днес:).

Да не цитираме поговорката за обущаря, но ние си бяхме точно в неговите ботуши и то доста време. Но за това си има причини и без да искаме да се оправдаваме, трябва да кажем, че те бяха основателни. През това време започнахме да работим за клиенти, за които месеци наред се трудихме да спечелим. Клиенти от цяла Европа, за които планираме и осъществяваме цялостни е-маркетинг концепции и кампании, изграждаме мащабни онлайн проекти и системи. Друга основна причина беше и желанието ни да направим нещо, което други не са правили (което е наша основна характеристика). Всички предходни сайтове на design.bg са получавали световни признания и ние разбира се работихме в посока, да вдигнем с още един сантиметър тази висока летва.

Резултатът и новите инструменти
Днес design.bg ви кани в един дом от ново поколение. Ние работихме по създаването на първия в България сайт с интерактивно видео, който е резултат от отдадеността на нашите екипи и партньорите ни. Разглеждайки новият ни сайт, вие влизате реално и в централния ни офис във Варна, България и можете да се запознаете с част от екипа ни, да ни видите и чуете и да ни зададете въпроси.

Технологията
Технологията, която design.bg разработва и внедрява, позволява създаването на интерактивни решения за нашите клиенти, чрез които ние работим в посока нови модели за обслужване на клиенти и продажби в интернет и увеличаване на ефективността на маркетинговите кампании. 

 

Още веднъж - ДОБРЕ ДОШЛИ и ПРИЯТНО ВИРТУАЛНО ГОСТУВАНЕ!

Коментари

До момента няма коментари за тази статия

Твоят коментар

Само регистрирани потребители могат да изпращат коментар. Ако не сте регистриран, моля регистрирайте се!

Е-mail:
Парола:
Коментар:
 

 

some_of_us.JPG
Някой от нас - под обстрел :)
27.jpg
снимки от телефон :)
18.jpg
друга папарашка снимка с телефон :)
14.jpg
главния виртуален герой - Аниела, консултант в design.bg
Payday Loans In New Jersey.
Zithromax