%s »

Vivatel - bTK с нова интернет стратегия и е-маркетинг платформа за продукт. (viral marketing, интернет маркетинг, web flash design)

16 Март

Vivatel-бТК стартира платформа за viral marketing, планирана и разработена от design.bg, на основата на маркетинга на позволението за продукта на Вивател - СИМпатия.

Чрез специално разработена с флаш технология миниплатформа за промотирането на продукта, настоящите и потенциалните клиенти на мобилния оператор могат да проверят от какъв пакет имат нужда на база на това колко са си СИМпатични един на друг. Всичко разбира се, става само за по-малко от минута докато се забавляваш, опознавайки предимствата на пакета Simпатия.

Вивател е подготвил и награди за най-големите Симпатяги.

Интернет маркетинг концепцията, уеб дизайна (web design) и рекламната кампания (медия планиране, CPC купуване, осъществяване на кампания в социални медии и мрежи и e-PR) са планирани и осъществени от design.bg и нашите партньори.

Основен партньор в осъществяването на този проект са Leo Burnett, с които съвместно предложихме този различен за българския пазар подход в комуникацията с таргет аудиториите и на които благодарим, за това че с ентусиазма и професионалисма си убедиха клиента да направи тази крачка в света на ефективните е-маркетинг решения.

Интернет маркетинг платформата е базирана изцяло върху viral marketing среда. По забавен и атрактивен начин потенциалните клиенти на мобилния телеком правят реклама на услугата пред свои приятели. За първи път в България подобна е-маркетинг стратегия се изгражда и реализира за мобилен оператор и конкретен пакет мобилна услуга.

Ефекта от нея към настоящия момент са събрани хиляди имена на хора (потенциални клиенти) с точни адрес, имейл, телефон и приятелски връзки.

Ако искате да тествате СИМпатията на приятелите си посетете SIMpatia.vivatel.bg:))

 

Коментари

До момента няма коментари за тази статия

Твоят коментар

Само регистрирани потребители могат да изпращат коментар. Ако не сте регистриран, моля регистрирайте се!

Е-mail:
Парола:
Коментар:
 

 

е-маркетинг стратегия за продукта на Vivatel-бТк - СИМпатия
personal loan .
Buy Zithromax 500mg Single Dose