%s »

Евролийз Ауто БГ с нов интернет сайт (web design, интерактивен дизайн)

31 Март
На 23 март 2009 г, design.bg представи новият онлайн облик на линзинговата компания Евролийз Ауто БГ в интернет пространството (интернет е-маркетинг за финансови / застрахователни услуги и продукти). Разработеният нов проект (визуална и маркетинг концепция и web design) е с функционален, модерен дизайн, използвани са флаш технологии, разработени са креативни концепции за представяне на специфични за бизнесa процедури и документи.
Проектът представлява уеб базирано бизнес решение за управление на онлайн продажби, клиентски профили, делигиране на права и лимити, системи за промоции и стимулиране на продажбите.

Внедреният клиентски модул (система за клиентска лоялност), в интернет проекта позволява след оторизация потребителите да имат достъп до данни, чрез които биха могли да получавате актуална информация, свързана с текущите плащания, издадени платежни документи, фактури и актуални лизингови схеми.

Специализираният софтуер за управление (CMS) на съдържанието и системата за работа с клиенти (CRM), разработени и внедрени от design.bg, дават решение на всички потребности както на служителите на Евролийз Ауто БГ, така и на корпоративните клиенти на компанията.

 В момента design.bg разработва система за дилъри и доставчици (дилърски модул), която ще дава възможност и ще извежда информация за ползване на специални отстъпки и предложения. Този модул ще бъде обвързан със лизинговия калкулатор - софтуерният онлайн инструмент за изчисляване на индивидуалните схеми на лизинга.
 Следащите стъпки са завършването на цялостната дигитална стратегия за бранда, в т.ч изграждане на интернет маркетинг концепция, е-медиа планиране и купуване и осъществяване на интернет рекламни кампании. В основата на интернет маркетинг стратегията за финансови продукти ще бъде създаване и ползване на дигитални инструменти, които да демострират конкурентните предимства на Eurolease Auto пред потенциалните клиенти, системи за обслужване и стимулиране на лоялност в крайния клиент.

На

Коментари

До момента няма коментари за тази статия

Твоят коментар

Само регистрирани потребители могат да изпращат коментар. Ако не сте регистриран, моля регистрирайте се!

Е-mail:
Парола:
Коментар:
 

 

Eurolease Auto BG нов интернет проект
Новият интернет проект - web design, визуална и маркетинг концепция, онлайн продажби, клиентски профили, системи зa стимулиране на продажби
payday loans online.
Buy Zithromax Cheap