%s »

Евролийз Ауто БГ с нов интернет сайт (web design, интерактивен дизайн)

31 Март
На 23 март 2009 г, design.bg представи новият онлайн облик на линзинговата компания Евролийз Ауто БГ в интернет пространството (интернет е-маркетинг за финансови / застрахователни услуги и продукти). Разработеният нов проект (визуална и маркетинг концепция и web design) е с функционален, модерен дизайн, използвани са флаш технологии, разработени са креативни концепции за представяне на специфични за бизнесa процедури и документи.
Проектът представлява уеб базирано бизнес решение за управление на онлайн продажби, клиентски профили, делигиране на права и лимити, системи за промоции и стимулиране на продажбите.

Внедреният клиентски модул (система за клиентска лоялност), в интернет проекта позволява след оторизация потребителите да имат достъп до данни, чрез които биха могли да получавате актуална информация, свързана с текущите плащания, издадени платежни документи, фактури и актуални лизингови схеми.

Специализираният софтуер за управление (CMS) на съдържанието и системата за работа с клиенти (CRM), разработени и внедрени от design.bg, дават решение на всички потребности както на служителите на Евролийз Ауто БГ, така и на корпоративните клиенти на компанията.

 В момента design.bg разработва система за дилъри и доставчици (дилърски модул), която ще дава възможност и ще извежда информация за ползване на специални отстъпки и предложения. Този модул ще бъде обвързан със лизинговия калкулатор - софтуерният онлайн инструмент за изчисляване на индивидуалните схеми на лизинга.
 Следащите стъпки са завършването на цялостната дигитална стратегия за бранда, в т.ч изграждане на интернет маркетинг концепция, е-медиа планиране и купуване и осъществяване на интернет рекламни кампании. В основата на интернет маркетинг стратегията за финансови продукти ще бъде създаване и ползване на дигитални инструменти, които да демострират конкурентните предимства на Eurolease Auto пред потенциалните клиенти, системи за обслужване и стимулиране на лоялност в крайния клиент.

На

Коментари

До момента няма коментари за тази статия

Твоят коментар

Само регистрирани потребители могат да изпращат коментар. Ако не сте регистриран, моля регистрирайте се!

Е-mail:
Парола:
Коментар:
 

 

Eurolease Auto BG нов интернет проект
Новият интернет проект - web design, визуална и маркетинг концепция, онлайн продажби, клиентски профили, системи зa стимулиране на продажби
There are three major facts that should be watched out for in all payday loans in the United States.
Suhagra