%s »

design.bg обслужва клиенти и на македонския и румънски пазари (web design, интернет маркетинг стратегии и онлайн реклама)

26 Март
Българският финансов холдинг "Еврохолд България“, клиент на design.bg вече няколко поредни години възложи на design.bg Bulgaria разработването на интернет проект за дъщерното дружество, което компанията наскоро учреди "Евролийз Ауто Скопие" ЕАД, Македония.
Дизайнът и визията на интернет проекта (web design) са изцяло подчинени на разработения от design.bg интернет проект Евролийз Ауто Румъния.(www.euroleaseauto.ro)

Евролийз Ауто Македония е функционален интернет проект със специализиран софтуер за управление на съдържанието, който позволява на клиента ни да актуализира и управлява изцяло информацията в уеб сайта.

Разработени са различни софтуерни инструменти и модули за изчисляване на индивидуална лизингова схема, в съответствие с македонското данъчно законодателство, както и в зависимост от характера на предлаганата имнформация.

В проекта са заложени функционалности, представени чрез флаш-технологогии. Те са част от интернeт маркетинг стратегията разработена от design.bg Bulgaria с цел добавяне на конкурентно предимство за бранда, предоставяйки полезен инструментариум на крайния потребител. Пример за това е кампанията „лесни стъпки“, който мини сайт бе създаден от design.bg, като част от е-маркетинг кампания за да обясни колко лесно е да вземеш решение за лизинг от Евролийз Ауто Македония, разяснявайки истинските стъпки през които клиентът трябва да премине.
Проектът е завършен и съвсем скоро ще бъде онлайн. Той е част от цялостната дигитална стратегия за Eurolease Macedonia, разработена от design.bg Bulgaria за македонския пазар. Предстоят интернет маркетинг и рекламни кампании (медиа планиране и купуване), допълнителни модули и функционалности (дигитален криейтив и стратегическо планиране) и анализ.

Коментари

До момента няма коментари за тази статия

Твоят коментар

Само регистрирани потребители могат да изпращат коментар. Ако не сте регистриран, моля регистрирайте се!

Е-mail:
Парола:
Коментар:
 

 

eurolease_mk.jpg
Florida Loans Online can help you in trying times, but be sure to know the laws necessary for your loan application.
Cialis Online Cheap