%s »

design.bg с първа награда Cyber & Mobile Umbrella за корпоративен уебсайт на Mediamixx 09

09 Юни

 

Сайтът design.bg взе Първа награда (Golden Umbrella Award) Cyber & Mobile Umbrella за най-добра уеб и мобилна реклама в категория Корпоративен уеб сайт - Телекомуникации и технологии на провелия се от 3 до 7 юни в курортен комплекс Албена 15-ти международен фестивал Медиамикс'09.

Наградата Cyber & Mobile Umbrella за най-добра уеб и мобилна реклама е нова в състезанието.  Отличието е едно от първите в областта на най-младите медийни канали в рекламния свят, а именно глобалната мрежа и мобилните комуникации.

Експерти в дигиталната област от Централна, Източна и Югоизточна Европа имаха възможност да презентират своите най-добри, най-креативни и ефективни проекти. Нашият екип участва в надпреварата с единствената представена видео презентация.

Проектите бяха оценявани от международно жури, съставено от представители на агенции и клиенти, а критериите за оценка бяха креативност/дизайн/иновативност, ефективност, актуалност на идеята, качество на изпълнение/функционалност.


В категорията Корпоративен уеб сайт фокусът на оценяване беше в следното съотношение: 60% креативност/дизайн/иновативност, 20% актуалност на идеята, 20% качество на изпълнение/функционалност. Журито единодушно присъди наградата на design.bg с корпоративния ни уеб проект design.bg.

Церемонията по връчване на наградите Cyber & Mobile Umbrella се състоя в петък, 05.06.2009 г. в Казиното на К.К. Албена.  Г-н Пламен Русев излезе на сцената, за да получи официално наградата за най-добър корпоративен уеб сайт в категорията, като благодари на целия екип на design.bg Bulgaria и всички взели участие в изграждането на първата по рода си интерактивна платформа за регионалния интернет пазар.

Коментари

До момента няма коментари за тази статия

Твоят коментар

Само регистрирани потребители могат да изпращат коментар. Ако не сте регистриран, моля регистрирайте се!

Е-mail:
Парола:
Коментар:
 

 

Първа Награда Golden Umbrella Award Mediamixx 09
Първа Награда Golden Umbrella Award за най-добра уеб и мобилна реклама в категория Корпоративен уеб сайт - Телекомуникации и технологии
Г-н Пламен Русев на церемонията по награждаване
Г-н Пламен Русев на церемонията по награждаване за най-добър уеб сайт в категорията Телекомуникации и технологии
installment loans .
Levitra