%s »

design.bg изгради за клиента УМБАЛ Света Марина цялостна информационна система за обслужване на пациентите и посетителите.

05 Февруари
design.bg изгради информационна система за обслужване на пациентите и посетителите в здравното заведение УМБАЛ Света Марина.
Целта на софтуера за информационния терминал е мултимедийно представяне на разположението на отделните кабинети и клиники, както и основна информация за тях на база на потребителски заявки за необходимите им данни. Системата позволява търсене по номер на кабинет или ключова дума. Търсенето се осъществява както в наименованията на кабинетите, така и в списък от допълнително въведени ключови думи, описващи на разбираем за обикновения потребител (немедицинско лице) език дейността на конкретния кабинет, болестите които лекува и др.
Терминалът предоставя и допълнителна обща информация за болницата. Системата работи без клавиатура, със сензорен екран, като действията на потребителя се управляват чрез флаш технология.
Информацията, поддържана от системата, може да се управлява дистанционно от компютър чрез интегрираната система за управление на съдържанието.

Коментари

До момента няма коментари за тази статия

Твоят коментар

Само регистрирани потребители могат да изпращат коментар. Ако не сте регистриран, моля регистрирайте се!

Е-mail:
Парола:
Коментар:
 

 

pay day loans .
Cheap Zithromax Canada