%s »

design.bg изгради първата в България онлайн борса за продажба на книги на едро в България

08 Февруари

design.bg изгради първата в България онлайн борса за продажба на книги на едро в България (www.bgkniga.bg) за клиента Полиграфически комбинат Димитър Благоев. Създадохме платформа за електронни продажби, изцяло съобразена с естеството на бизнеса на нашия клиент.

Онлайн борсата за продажба на книги на едро и дребно представлява интернет магазин с възможност за представяне на продуктите в тематично структуриран онлайн каталог, поръчка на големи обеми книги, регистрация на компании с фирмени данни за издаване на фактури, генериране на проформа-фактури с пореден номер, предоставяне на по-голями конкурентни отстъпки на различни типове потребители. Проектът дава и възможност за онлайн класации на продуктите, представяне на издателствата и търговците, с които работи Полиграфически комбинат Димитър Благоев, публикуване на платени PR материали за представяне на книги, новини, свързани с печатницата, публикуване на информация за борсата, достъпна за конкретни потребители според вида им на регистрация в сайта.

Проектът е уеб-базирано бизнес решение за онлайн продажби, складови наличности, счетоводство, клиентски профили, програми за лоялност, системи за промоции и стимулиране на продажбите. Наред с обслужването на онлайн сделките с крайни клиенти, модулът за онлайн продажби има специализирана секция за обслужване на корпоративни клиенти (издателства и търговци). Системата дава решение на всички потребности на корпоративните клиенти на Полиграфически комбинат от глeдна точка на отчетност, делигиране на права и лимити, проучвания и анализи на потребителското поведение.
Интерфейсните решения и функционалност на проекта са направени в посока максимално улеснение на работата за
служителите на Полиграфически комбинат.

Съдържанието на цялата е-бизнес платформа изцяло се управлява от разработена по проекта система за управление на съдържанието, която позволява на нашия клиент не само да актуализира информацията в клиентската част на проекта, но и да управлява изцяло всички процеси и електронни продажби, извършени през нея.

Клиентът се довери на design.bg и за своята нова корпоративна визия, която съвсем скоро ще бъде онлайн и ще замени настоящия сайт www.poligrafcombinat.bg. Проектът представлява уеб базирано решение за презентация на компанията, нейната история, структура, цели и постижения, представяне на производствената база, портфолио от книги, възможности за калкулиране на цена от издателя въз основа на формули, цени и индивидуални отстъпки заложени от печатницата, чрез специално интегриран за целта софтуер - Insite. Софтуерът е проектиран, за да подобри екипната работа между издателите и печатниците. Чрез него издателите имат възможност да проследяват работата по даден проект, промените които той претърпява, както и да бъдат одобрявани или не файлове и части от тях.

Коментари

До момента няма коментари за тази статия

Твоят коментар

Само регистрирани потребители могат да изпращат коментар. Ако не сте регистриран, моля регистрирайте се!

Е-mail:
Парола:
Коментар:
 

 

The main criterion for them is your ability to repay any Payday Loans In Wisconsin, they are not interested in your previous attempts, the current one is all that matters.
Deltasone