%s »

design.bg изгради първата в България онлайн борса за продажба на книги на едро в България

08 Февруари

design.bg изгради първата в България онлайн борса за продажба на книги на едро в България (www.bgkniga.bg) за клиента Полиграфически комбинат Димитър Благоев. Създадохме платформа за електронни продажби, изцяло съобразена с естеството на бизнеса на нашия клиент.

Онлайн борсата за продажба на книги на едро и дребно представлява интернет магазин с възможност за представяне на продуктите в тематично структуриран онлайн каталог, поръчка на големи обеми книги, регистрация на компании с фирмени данни за издаване на фактури, генериране на проформа-фактури с пореден номер, предоставяне на по-голями конкурентни отстъпки на различни типове потребители. Проектът дава и възможност за онлайн класации на продуктите, представяне на издателствата и търговците, с които работи Полиграфически комбинат Димитър Благоев, публикуване на платени PR материали за представяне на книги, новини, свързани с печатницата, публикуване на информация за борсата, достъпна за конкретни потребители според вида им на регистрация в сайта.

Проектът е уеб-базирано бизнес решение за онлайн продажби, складови наличности, счетоводство, клиентски профили, програми за лоялност, системи за промоции и стимулиране на продажбите. Наред с обслужването на онлайн сделките с крайни клиенти, модулът за онлайн продажби има специализирана секция за обслужване на корпоративни клиенти (издателства и търговци). Системата дава решение на всички потребности на корпоративните клиенти на Полиграфически комбинат от глeдна точка на отчетност, делигиране на права и лимити, проучвания и анализи на потребителското поведение.
Интерфейсните решения и функционалност на проекта са направени в посока максимално улеснение на работата за
служителите на Полиграфически комбинат.

Съдържанието на цялата е-бизнес платформа изцяло се управлява от разработена по проекта система за управление на съдържанието, която позволява на нашия клиент не само да актуализира информацията в клиентската част на проекта, но и да управлява изцяло всички процеси и електронни продажби, извършени през нея.

Клиентът се довери на design.bg и за своята нова корпоративна визия, която съвсем скоро ще бъде онлайн и ще замени настоящия сайт www.poligrafcombinat.bg. Проектът представлява уеб базирано решение за презентация на компанията, нейната история, структура, цели и постижения, представяне на производствената база, портфолио от книги, възможности за калкулиране на цена от издателя въз основа на формули, цени и индивидуални отстъпки заложени от печатницата, чрез специално интегриран за целта софтуер - Insite. Софтуерът е проектиран, за да подобри екипната работа между издателите и печатниците. Чрез него издателите имат възможност да проследяват работата по даден проект, промените които той претърпява, както и да бъдат одобрявани или не файлове и части от тях.

Коментари

До момента няма коментари за тази статия

Твоят коментар

Само регистрирани потребители могат да изпращат коментар. Ако не сте регистриран, моля регистрирайте се!

Е-mail:
Парола:
Коментар:
 

 

Most online loan lenders allow getting New Jersey Payday Loans without visiting a bank, straight to your bank account.
Cialis To Buy