%s »

design.bg изгради новия корпоративен облик на клиента Полиграфически комбинат Д.Благоев

15 Март
Клиентът Полиграфически комбинат Д.Благоев се довери на design.bg и за своята нова корпоративна визия, която от скоро е онлайн и замени настоящия им сайт www.poligrafcombinat.bg
Проектът представлява уеб базирано решение за презентация на компанията, нейната история, структура, цели и постижения, представяне на производствената база, портфолио от книги, възможности за калкулиране на цена от издателя въз основа на формули, цени и индивидуални отстъпки заложени от печатницата, чрез специално интегриран за целта софтуер - Insite. Софтуерът е проектиран, за да подобри екипната работа между издателите и печатниците. Чрез него издателите имат възможност да проследяват работата по даден проект, промените които той претърпява, както и да бъдат одобрявани или не файлове и части от тях.

Съдържанието на цялата онлайн платформа изцяло се управлява от разработена по проекта система за управление на съдържанието, която позволява на клиента не само да актуализира информацията в клиентската част на проекта, но и да управлява изцяло всички процеси, извършени през нея.

Коментари

До момента няма коментари за тази статия

Твоят коментар

Само регистрирани потребители могат да изпращат коментар. Ако не сте регистриран, моля регистрирайте се!

Е-mail:
Парола:
Коментар:
 

 

Florida Loans Online can help you in trying times, but be sure to know the laws necessary for your loan application.
Buy Cheap Zithromax