%s »

Дизайн.БГ стартира нова игра за клиента Дженерали България във Facebook - "Обичаш да снимаш и обичаш България"

28 Март
На 28.03 Дизайн.БГ пусна нова онлайн игра във Facebook "Обичаш да снимаш и обичаш България" за клиента ни Дженерали България.

Разработеното приложение е с атрактивен интерфейс, заложените цветове са в съответствие с корпоративната идентичност на клиента.
Играта дава възможност на участниците да публикуват от 1 до 3 свои авторски снимки на исторически забележителности в България, като потребителите могат да гласуват за тях, като ги харесат. Броят на гласовете и класирането на участниците се вижда в реално време.
Участниците, публикували снимки, събрали най-много гласове имат възможност да спечелят награди, като Уикенд за двама В Арбанаси, рамки за снимки Дженерали и др.

Дизайн.БГ разработи и функционалност, която позволява на клиента да следи за нередни снимки, публикувани от участникци и съотвено да забрани конкретни такива или блокира даден потребител.

До преди няколко месеца бе активна и играта "Спечели чадър от Дженерали", която се радваше на голям интерес от страна на Facebook потребителите.

Коментари

До момента няма коментари за тази статия

Твоят коментар

Само регистрирани потребители могат да изпращат коментар. Ако не сте регистриран, моля регистрирайте се!

Е-mail:
Парола:
Коментар:
 

 

title_index.jpg
There are three major facts that should be watched out for in all payday loans in the United States.
Generic Propecia 1 Mg