%s »

ФеърПлей Интернешънъл АД

Индустрия: Корпорации
ФеърПлей Интернешънъл (ФПИ) е водеща българска компания, инвестираща в и управляваща активи в сектора на недвижимите имоти.
Създадена през 1993 година като строително-предприемаческа фирма, през последните 15 години ФеърПлей Интернешънъл израсна в една от най-уважаваните инвестиционни компании в България. Днес ФПИ продължава да се развива в сектора на недвижимите имоти, осъществявайки все по-разнообразни и мащабни проекти: от строителството на жилищни сгради до изпълнението на големи логистични паркове, от управлението на хотелски комплекси до надеждни инвестиции в земеделието.

design.bg бе избран от компания ФеърПлей Интернешънъл (ФПИ) за своето корпоративно онлайн представяне.
Проектът се базира на е-маркетинг концепцията за ФеърПлей Интернешънъл като инвестиционна компания, а не строителна. В тази връзка акцент бе поставен на това, че дейността на FPI е свързана с най-различни инвестиции, както в недвижимите имоти, така и в туризма.
Във връзка с постигането на най-ефективното управление на основните си дейности ФПИ създава отделни организации и установява стабилни партньорства с други. Сред тях са: ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ, ФеърПлей Аграрен фонд” АД, "ФеърПлей Резиденшъл Пропъртис" АД  за които ФеърПлей отново се довери на design.bg  и възложи разработването на интернет проекти за тези компании.
Консултантите на design.bg разработиха е-маркетинг концепция, като идеята бе онлайн проектите да следват спецификата на ФеърПлей Интернешънъл – компания-лидер в строителството и инвестициите в България. Разработените  FAF и FPP , FPRP сa с информационен характер и акцентират на актуалното представяне на информацията. Модулите за автоматично извличане на данни от Българска Фондова Борса - София дава възможност за представяне движението на ценните книжа  на  компаниите  в реално време със съответните цени и търгувани количества. 
Разработените интернет проекти ФеърПлей Аграрен фонд” АД, "ФеърПлей Резиденшъл Пропъртис" АД съвсем скоро ще бъдат пуснати онлайн.
design.bg изгради и новото интернет представяне на ваканционен комплекс Санта Марина в Созоплол - милионна инвестиция в недвижимо имущество. Разработеният от design.bg интернет проект, добави не само нов бизнес канал за клиента, но и представи истинския образ на ваканционното селище в Интернет.

В рамките на обслужването design.bg предоставя следните услуги на клиента:

Изграждане на уеб сайтове
е-Маркетинг консултиране и онлайн стратегии
Информационна, навигационна архитектура и дизайн
Мултимедия и онлайн видео
Хостинг решения
Дигитален криейтив


Payday Loans In Florida.
Xenical Online