%s »

Систек Холдинг

Индустрия: Корпорации

СИСТЕК Холдинг е холдингова структура, включваща в състава си 14 различни компании. Основните дейности на компанията са свързани с информационните технологии, финансовите услуги, инвестиции в недвижими имоти (строителство и отдаване под наем на бизнес сгради).
За по-малко от две години СИСТЕК Холдинг успява да разгърне мащабна инвестиционна дейност и да издигне на качествено ново ниво бизнес модела за отдаването на офис площи, като предоставя иновационни и висококачествени решения на динамично развиващия се пазар в България.
Холдингът продължава своето динамично навлизане на пазара на финансовите услуги с гъвкави и новаторски продукти.
Технологичните компании от групата запазват лидерските си позиции в развитието на модерна и надеждна технологична инфраструктура в съвременните търговски обекти.

design.bg бе избран от компанията за корпоративното и онлайн представяне. Консултантите на design.bg създадоха е-маркетинг концепция, базирана на предварителни проучвания в сферата на информационните технологии, финансовите услуги и недвижимите имоти, в резултат на което създаде бизнес модел, отговарящ на потребностите и очакванията на целевата аудитория и нейното покриване чрез разработване на интерактивни модули в интернет проекта, с възможност за актуализиране на съдържанието в проекта.

В рамките на обслужването design.bg предоставя следните услуги на клиента:
Изграждане на уеб сайтове
е-Маркетинг консултиране и онлайн стратегии
Информационна, навигационна архитектура и дизайн
Хостинг решения

Проекти за този клиент

Payday Loans Florida can help you in trying times, but be sure to know the laws necessary for your loan application.
Zithromax 500mg Price