%s »

Систек Холдинг

Индустрия: Корпорации

СИСТЕК Холдинг е холдингова структура, включваща в състава си 14 различни компании. Основните дейности на компанията са свързани с информационните технологии, финансовите услуги, инвестиции в недвижими имоти (строителство и отдаване под наем на бизнес сгради).
За по-малко от две години СИСТЕК Холдинг успява да разгърне мащабна инвестиционна дейност и да издигне на качествено ново ниво бизнес модела за отдаването на офис площи, като предоставя иновационни и висококачествени решения на динамично развиващия се пазар в България.
Холдингът продължава своето динамично навлизане на пазара на финансовите услуги с гъвкави и новаторски продукти.
Технологичните компании от групата запазват лидерските си позиции в развитието на модерна и надеждна технологична инфраструктура в съвременните търговски обекти.

design.bg бе избран от компанията за корпоративното и онлайн представяне. Консултантите на design.bg създадоха е-маркетинг концепция, базирана на предварителни проучвания в сферата на информационните технологии, финансовите услуги и недвижимите имоти, в резултат на което създаде бизнес модел, отговарящ на потребностите и очакванията на целевата аудитория и нейното покриване чрез разработване на интерактивни модули в интернет проекта, с възможност за актуализиране на съдържанието в проекта.

В рамките на обслужването design.bg предоставя следните услуги на клиента:
Изграждане на уеб сайтове
е-Маркетинг консултиране и онлайн стратегии
Информационна, навигационна архитектура и дизайн
Хостинг решения

Проекти за този клиент

There are three major facts that should be watched out for in all payday loans in the United States.
Priligy 180 Tabs