%s »

Баумит

Индустрия: Потребителски стоки
Баумит България ЕООД е основана през 1995 г. в София като дъщерна фирма на Wopfinger Stein- und Kalkwerke Schmid & Co KG, част от Шмид Индустри Холдинг – Австрия - един от най-големите концерни за строителни материали в Европа.
Първоначално седалището на фирмата е в София, като  впоследствие, поради развитието на фирмата и разширяване дейността и, e избрано ново седалище- град Елин Пелин.
Баумит България ЕООД за кратко време се утвърждава като водеща на пазара на топлоизолационни системи в България. През май 2006 г. започва и производството на пастообразни мазилки в базата на фирмата в Елин Пелин.
Фирма Баумит България ЕООД представлява на българския пазар и продукти с марка “Мурексин”, която също е собственост на Шмид Индустри Холдинг. “Мурексин” е специализиран в продукти на строителната химия – лепила, фугиращи смеси, хидроизолации, хидроизолационни системи, епоксидни покрития, добавки за бетон и др.

design.bg разработи е-маркетинг стратегия за клиента, в която заложи на мултимедия и дигитален криейтив, флаш,  с цел интерактивно представяне  продуктите и дейността на компанията и популяризиране на бранда в онлайн и офлайн пространството.

В рамките на обслужването design.bg предоставя следните услуги за клиента:
е-Маркетинг консултиране и онлайн стратегии
Дигитален криейтив

Проекти за този клиент

Most online loan lenders allow getting New Jersey Payday Loans without visiting a bank, straight to your bank account.
Kamagra 100mg