%s »

Тандем

Индустрия: Потребителски стоки
Месопреработвателна фирма „Тандем В“ ООД е създадена през 1993 г. Компанията бързо се утвърждава на българския пазар чрез продукти по традиционни български рецепти без компромиси в качеството. Името и`бързо се превръща в символ за висококачествени месни продукти. Първите и най- популярни артикули са кайма и кренвирши, като постепенно портфолиото на „Тандем” се разширява до 80 продукта.

Интернет проекта Тандем - модерно и отговарящо на качествата на продуктите Тандем интернет присъствие.

Консултантите на design.bg извършиха анализи и проучвания с цел изграждане на е-маркетинг концепция за предстоящото уеб представяне.

Търговската марка Тандем е символ на качество и дългогодишна традиция в производството и предлагането на месни продукти, направени от истинско месо; качествена опаковка; отличен търговски външен вид; продуктово разнообразие. В резултат на проучванията стана известно, че акцентът следва да се постави върху лоялността на клиентите към марката.

Концепцията, заложена в проекта се базира на основната характеристика на Интернет - масовата персонификация. Хората, които купуват и консумират продукти Тандем са от един клуб – могат да бъдат облъчвани по един и същ начин. Остава да ги познаваме. Те трябва да станат част от един проект, различен от останалите и ние да можем да ги стимулираме. Като знаем кои са, ще им предлагаме и ще правим специални неща само за тях.

В рамките на обслужването design.bg предоставя следните услуги за клиента:Payday Loans In North Carolina.
Buy Online Kamagra