%s »

Булярд

Индустрия: Производство
Булярд Корабостроителна Индустрия ЕАД е най – голямото корабостроително предприятие в България.

Фирмата конструира, произвежда и ремонтира кораби до 100 000 dwt. За деветдесет годишната история на завода са построени над 850 кораба за 27 собственици държави.

Продуктовото портфолио на компанията включва танкери, химикаловози, контейнери, кораби за насипни товари, кораби за генерални товари, въглeвози и многоцелеви кораби.

 „Булярд корабостроителна индустрия” ЕАД  е разположен в Южната промишлена зона на гр. Варна – вторият по големина град и едно от най – важните пристанища на България. Разположението е стратегическо, тъй като е в непосредствена близост до ЖП линията Варна-София, автомагистрала Варна-София, на 5 минути от центъра на града и на 10 минути от летище Варна. Това благоприятното разположение и мекият климат правят Булярд Корабостроителница достъпна през цялата година. Това улеснява доставката и снабдяването с материали, което заедно с високо квалифицираните кадри дава възможност Булярд Корабостроителница да работи целогодишно.

Основната част на производствените активи на дружеството са разположени в пристанище Варна, на западния бряг на Черно море на площ от около 410 дка.

Проекти за този клиент

Payday Loans In New Jersey.
Deltasone