%s »

в-к Позвънете

Индустрия: Медии
През 1992 г. е отпечатано е първото в България издание за публикуване на безплатни обяви подадени по телефона – вестник "ПОЗВЪНЕТЕ". След няколко години през 1998 г. стартира и регионалното издание ПОЗВЪНЕТЕ София.

Днес рекламно-издателска група притежава регионални представителства в София, Варна, Шумен и Добрич и е абсолютен фаворит сред изданията за малки обяви и е в челната десятка на най-четените вестници в България. Средно дневно се отпечатват по 20 000 бройки вестник ПОЗВЪНЕТЕ, или месечно – 520 000 бр.
Според Проучване на Алфа Рисърч Вестник "Позвънете" е най-популярния вестник във Варна (49%) и сред най-предпочитаните вестници като източник на новини за Варна и региона (29.4%)
Предстоящото онлайн представяне на Позвънете целеше разширяване на бизнеса чрез присъствие на вестника и онлайн; създаване на възможности за безплатен и платен преглед на обяви от читатели в цялата страна и чужбина; предлагане на нови начини за таргетирана реклама.
На база на извършени е-маркетинг проучвания консултантския екип на design.bg представи онлайн медията по начин който осигурява бърз и удобен достъп до пълната информация на Позвънете още от началната страница. Заложено бе и на използването на технологии като Ajax, чрез които порталът осигурява бързодействие и преглед на голям обем информация за минимално време. Добавянето на опция абонамент за онлайн версията на Позвънете чрез микро онлайн разплащания с SMS дава предимство на интернет поребителите за достъп до актуалната информация преди останалите читатели.

В рамките на обслужването design.bg предоставя следните услуги за клиента:

There are three major facts that should be watched out for in all payday loans in the United States.
Cialis Daily Generic