%s »

Тера Тур Сервиз

Индустрия: Недвижими имоти

"Тера тур сервиз"има над десетгодишен опит в инвестирането и управлението на ваканционни и жилищни комплекси.
Фирмата е известна със своята верига проспериращи хотели Helios HG, на първа линия на морето. Туристическата компания е инвеститор в три хотела на морето - "РИУ Хелиос бей" и "Хелиос бийч" в Обзор, както и "РИУ Хелиос палас" в Слънчев бряг.Тя инвестира също в български ски курорти и голф туризъм в страната.
Тера тур е гаранция за комептетентност и безкомпромисно качество, дължащо се на дългогодишния опит на компанията в сферата на туризма и инвестициите.

Тера Тур възложи на design както своето корпоративно онлайн представяне, така и разработване на интернет проекти за други свои проекти - апартаментен комплекс в Поморие - "Хелиос бийч апартмънс" (Helios Beach Apartments) и голф игрище в Правец.
На база на проведени е-маркетинг проучвания относно целевите групи и техните потребности, design.bg създаде концепция за предстоящото онлайн представяне на тези комплекси, в резултат на което създаде интернети проекти, отговарящи на очакванията на потребителите и увеличаващи многократно онлайн и офлайн продажбите на компанията.

В рамките на обслужването design.bg предоставя следните услуги на клиента:
Изграждане на уеб сайтове
е-Маркетинг консултиране и онлайн стратегии
Информационна, навигационна архитектура и дизайн
Хостинг решенияThe best way to go for you to know the credible Payday Loans Michigan providers.
Priligy Buy Online Austrailia