%s »

Happy Bar & Grill

Индустрия: Ресторанти
Верига ресторанти Happy Bar & Grill е най-голямата и най-бързо развиваща се верига ресторанти в България. Първият Хепи ресторант отваря врати на Коледа 1994г в морската ни столица Варна. Към днешна дата броя на Happy заведенията наброява 21 (20 България, 1 Барселона,  Испания), позиционирани в най-големите български градове, както и по основните пътни артерии и чужбина

За 10 години Хепи става символ на високо качествена храна и бързо обслужване , където семейството и приятелите могат да се насладят на разнообразно меню от апетитни ястия и десерти в приятна обстановка.
Представянето на ХЕПИ в интернет се базира на разбирането ни, че ХЕПИ е начин на живот, място за среща, отправна точка, социален фактор и място с много добра храна на добра цена.
В този мисъл интернет проекта на ХЕПИ пресъздава харектерните и ясно различими характеристики на бранда – ХЕПИ интериорa и ХЕПИ персонала. Целта е постигане на виртуално представяне, което е максимално близко като усещане до реалните характеристики на бранда и което да го надгражда с възможностите на Интернет технологиите.

В рамките на обслужването design.bg предоставя следните услуги на клиента:Проекти за този клиент

personal loans.
Clomid