%s »

Vivatel

Индустрия: Телекомуникации

Като част от приватизационна сделка, на БТК бе предоставен лиценз за трети GSM оператор и компанията стартира своите мобилни услуги с марката Vivatel през месец ноември 2005 г. Българската Телекомуникационна Компания е лидер в предоставянето на иновативни решения в сферата на ADSL Broadband интернета, фиксираната и мобилна телефония за масовия потребител, бизнес средите, правителствените организации. Компанията предлага голямо разнообразие от комплексни решения за телекомуникационни услуги - от фиксирана и мобилна телефония до високоскоростен ADSL Broadband интернет и пренос

Веднага след старта си Vivatel се превръща в най-бързо развиващият се мобилен оператор в България. Днес компанията е със значителен пазарен дял с над 2.2 милиона абонати на фиксираните услуги, над 1.2 милиона абонати на мобилните услуги и почти 230,000 ADSL Broadband абонати.

За БТК design.bg разработи онлайн маркетинг стратегия , базираща се върху концепцията на социалните онлайн медии и общества. Проектите, които създадохме за Vivatel, са пример за планиране, изграждане и поддръжка на ефективни е-маркетинг решения за масови потребителски продукти в сферата на телекомуникациите. 

design. bg предоставя на клиента следните услуги:


 


There are three major facts that should be watched out for in all payday loans in the United States.
Cheap Neurontin