%s »

Цум

Индустрия: Търговия
Сградата на Централния Универсален Магазин, популярна с българското си съкращение ЦУМ, се намира в сърцето на столицата, непосредствено до Министерския съвет, Президенството, както и в близост до Народното събрание. Построен в началото на един от най-старите булеварди на София - бул. княз Александър Дондуков, днес ЦУМ е олицетворение на модерния столичен град.

От 1999 г. до 2001 г. ЦУМ - АД успешно завършва проект за обновяване и реконструкция. След повторнто си отваряне от 2000 г. до днес, ЦУМ отразява новия, модерен начин на пазаруване. Висококачествените стоки, които се предлагат в търговския център, привличат за клиенти, които държат на своя стил. Стоките в магазина са с гарантирано високо качество от най-известните търговски марки в света, като Wolford, Mexx, Rossignol, Nike, Tom Tailor, Swarovski, Betty Barclay, Miss Sixty, Energie, Tissot, Dockers, Converse, Fred Perry, Victorinox, Laura Ashley, Frederique Constant и много други.

Офис-центърът е разположен на последните три, от общо седемте етажа в сградата. Като един от най-представителните бизнес-центрове в своя клас, ЦУМ е предпочитан от множество международни компании, където да разположат своя главен офис.

На база проучвания консултантския екип на design.bg създаде е-маркетинг концепция, в резулат на което разработи луксозно печатно издание, преставящо първия по рода си търговски център на Балканите.

В рамките на обслужването design.bg предоставя следните услуги на клиента:
Дигитален криейтив
е-Маркетинг консултиране и онлайн стратегии

Проекти за този клиент

cash advance online .
Generic Clomid