%s »

Санта Марина уеб сайт


Разгледай проекта
Инвестиционна компания ФеърПлей Интернешънъл АД (ФПИ) избра design.bg за  изграждане на новото интернет представяне на ваканционен комплекс Санта Марина.
В рамките на този проект, design.bg предостави следните услуги на клиента:
  • е-Маркетинг консултиране и онлайн стратегии
  • Информационна , навигационна архитектура и дизайн
  • Изграждане на уеб сайтове и тяхната поддръжка и актуализация
  • Мултимедия и онлайн видео
  • Дигитален криейтив
  • Хостинг решения
Проектът Санта Марина - Интегрирана бизнес система за онлайн продажби
Разположеният в Созопол ваканционен комплекс, разработен от design.bg е милионна инвестиция в недвижимо имущество.

Историята
Клиентът вече беше инвестирал в онлайн присъствие, но без никакъв маркетинг и търговски успех. Създаденият преди няколко години проект бе с неатрактивна визия и не отговаряше на качеството на продукта.
След нашето маркетингово проучване и дефиниране целевата група, ние създадохме визия, отговаряща на очакванията на потенциалните клиенти: затворена общност, близо до града, дълъг сезон с приятна и топла морска вода, и фантастични гледки.

Цели и стратегия
На база извършено маркетингово проучване на клиентите на компанията от консултантския ни екип,  от особенно значение за успешното представяне на проекта Санта Марина в Интернет бе той да бъде съобразен с изискванията на скандинавските и и руски пазари. Необходимо бе да се направи  проект „говорещ“ на езика на потенциалните клиенти  и даващ отговор на най важните и значими  за таргет аудиторията изисквания, нужди и потребности.
В предвид големия процент продажби чрез агенции design.bg представи предложение за разработване на специализиран софтуер за работа с агенции, чрез предварително презентиране на всички нови обекти за продажба,  който модул да позволява представяне на бъдещи обекти за продажба, много преди те да имат свой индивидуален сайт.

Дейности, необходими за постигане целите:
създаване на атрактивна мултимедийна интернет визия
интерaктивно представяне на проекта чрез анимации
виртуално пресъздаване на ваканционното селище в сайта
подобряване работата с агенции, чрез създаване на комуникационна сиситема за директна връзка с тях, чрез вътрешен канал за обмен на съобщения

Резултатите
Разработеният от design.bg интернет проект Санта Марина, добави не само нов бизнес канал за клиента, но и представи истинския образ на ваканционното селище в Интернет.

За нас е гордост и удоволствие да Ви информираме, че интернет проектът Санта Марина (www.santamarina.bg) на една от най-уважаваните инвестиционни компании в България – ФеърПлей Интернешънъл АД (ФПИ) спечели първо място на Международния Уеб Фестивал Албена 2008, в категория "Имоти"!
Дата на завършване: 10.1.2008
Използвани технологии: PHP, HTML и CSS, FLASH

виртуално пресъздаване на ваканционното селище

Santa Marina - атрактивна мултимедийна интернет визия

интегрирана бизнес система за онлайн продажби

There are three major facts that should be watched out for in all payday loans in the United States.
Zithromax 250mg Price