%s »

Happy - Уеб сайт


Разгледай проекта
Представянето на ХЕПИ в интернет се базира на разбирането ни, че ХЕПИ е начин на живот, място за среща, отправна точка, социален фактор и място с много добра храна на добра цена. В този мисъл интернет проекта на ХЕПИ пресъздава харектерните и ясно различими характеристики на бранда – ХЕПИ интериорa и ХЕПИ персонала. Целта е постигане на виртуално представяне, което е максимално близко като усещане до реалните характеристики на бранда и което да го надгражда с възможностите на Интернет технологиите.

На база проведени проучвания, консултантския екип на design.bg разработи е-маркетинг стратегия за предстоящото онлайн представяне на бранда. Концепцията  се базираше на основната характеристика на интернет-масовата персонификация, а именно хората, които посещават заведенията Хепи, могат да бъдат облъчвани по един и същ начин. Остава те да се познават.
Като крайната цел на интернет проекта бе не само Happy да има един красив онлайн образ, а да се събират бази данни за потенциалните клиенти, фенове и не фенове на марката ресторанти, да се моделира цялостната маркетингова политика на компанията, след като бъде тествана върху онлайн таргета, да се индивидуализират  потребителите, техните интереси и желания.

Разработеният онлайн проект носи спецификата на Хепи: символ на качествена и здравословна храна, бързо обслужване, разнообразно меню от апетитни ястия, приятна обстановка - елементи, превръщащи Хепи в място, където всеки се чувства приятно и удобно.

В рамките на обслужването design.bg предоставя следните услуги на клиента:

Използвани технологии: FLASH, PHP

е-маркетинг концепция за верига за бързо хранене

мултимедиа и онлайн видео

Виртуално пресъздаване на Хепи песонала & Хепи интериора

payday advance .
Zovirax Cheap