%s »

Информационна, навигационна архитектура и дизайн

Ние сме експерти в областта на информационната архитектура. Нашите опит и познания се проектират директно върху крайния продукт в посока: интуитивна навигация и логическа  структура на съдържанието на всеки уеб проект, който създаваме.  В областта на информационната архитектура ние предоставяме консултантски услуги за конструкцията на уеб проектите, както и независими консултантски услуги за компании и интернет портали. По поръчка организираме тестове за ергономичност на навигацията  (usability studies), по време на които изучаваме поведението на потребителя, в т.ч изследване на необходимото време за намиране на елементи от навигацията, на търсено съдържание и пр.

Възприятие на информацията в сайта

Ергономичните интернет проекти
Благодарение на нашия опит в областта на информационната архитектура, клиентите ни са уверени, че тяхната функционална и графична концепция са в синхрон със съвременното познание и масовите модели за намиране и ползване на информация  в дигиталното пространство.

Консултантски услуги в областта на информационната архитектура
Ние помагаме на клиентите си да планират и разработят правилната навигационна система и структура на съдържанието – дори и клиентът ни да е друга интерактивна агенция. В заисимост от мащаба и нуждите от информационна архитектура за проекта design.bg може да работи като консултант и като изпълнител.

Услуги за онлайн портали
design.bg предоставя услуги за онлайн портали, като ги консултира и тества в областите навигация и ергономика. Нашата цел е цел постигане на най-добър резултат за потребителя в процеса на търсене и намиране на интересуващото го съдържание в портала. Това от своя страна означава увеличение на приходите за портала от реклама и промоции.

Потърсете нашите навигационни и информационни архитекти и специалисти.
The main criterion for them is your ability to repay any Payday Loans In Wisconsin, they are not interested in your previous attempts, the current one is all that matters.
Zithromax Online