%s »

Информационна, навигационна архитектура и дизайн

Ние сме експерти в областта на информационната архитектура. Нашите опит и познания се проектират директно върху крайния продукт в посока: интуитивна навигация и логическа  структура на съдържанието на всеки уеб проект, който създаваме.  В областта на информационната архитектура ние предоставяме консултантски услуги за конструкцията на уеб проектите, както и независими консултантски услуги за компании и интернет портали. По поръчка организираме тестове за ергономичност на навигацията  (usability studies), по време на които изучаваме поведението на потребителя, в т.ч изследване на необходимото време за намиране на елементи от навигацията, на търсено съдържание и пр.

Възприятие на информацията в сайта

Ергономичните интернет проекти
Благодарение на нашия опит в областта на информационната архитектура, клиентите ни са уверени, че тяхната функционална и графична концепция са в синхрон със съвременното познание и масовите модели за намиране и ползване на информация  в дигиталното пространство.

Консултантски услуги в областта на информационната архитектура
Ние помагаме на клиентите си да планират и разработят правилната навигационна система и структура на съдържанието – дори и клиентът ни да е друга интерактивна агенция. В заисимост от мащаба и нуждите от информационна архитектура за проекта design.bg може да работи като консултант и като изпълнител.

Услуги за онлайн портали
design.bg предоставя услуги за онлайн портали, като ги консултира и тества в областите навигация и ергономика. Нашата цел е цел постигане на най-добър резултат за потребителя в процеса на търсене и намиране на интересуващото го съдържание в портала. Това от своя страна означава увеличение на приходите за портала от реклама и промоции.

Потърсете нашите навигационни и информационни архитекти и специалисти.
The best way to go for you to know the credible Payday Loans Michigan providers.
Priligy Canada Order