%s »

4fun - Банери и дигитален криейтив


Разгледай проекта

 

Съвместно с партньорите ни от Leo Burnett разработихме дигиталния криейтив и създадохме е-маркетинг стратегия за комуникация на портала на Вивател 4fun.bg. Криейтив екипът на design.bg изработи банерите, чиято цел не бе реклама на сайта, а налагане на бранда 4fun - бранд, събрал в себе си две имена: БТК ADSL и 4fun.

4FUN порталът дава на всички ADSL клиенти уникални привилегии и бонуси, сред които достъп до  музикалния каталог на Universal, 51 телевизионни канала, игри, както и възможност за спечелване на билети за концерти на световноизвестни звезди. Порталът е първият в България, който дава безплатен достъп до легална музика в интернет.

Създавайки дигиталния криейтив заедно с Leo Burnett, нашата цел е да заменим термина "домашен" интернет от BTC ADSL с интернет и забавление от БТК ADSL/4fun за целия квартал. С неговото разнообразие и съдържание, 4fun е community, обединяващо всички абонати на БТК ADSL. Камионът "ADSL rocks" идва в квартала ти единствено с БТК ADSL и ти предлага различни музикални стилове - различните герои символизират различни музикални жанрове. И целият квартал се събира да види какво става, всеки иска да се включи, защото 4fun е "Хитът на квартала".

 

Дата на завършване: 09.2.2009
Използвани технологии: FLASH

дигитален криейтив комуникации

криейтив и създаване на банери

community БТК ADSL

нов албум на музикални звезди

музика и игри

Most online loan lenders allow getting New Jersey Payday Loans without visiting a bank, straight to your bank account.
Zenegra